top of page

"Mode zie ik niet als werk, het is mijn passie, zeg maar echt mijn ding"


"Mode zie ik niet als werk, het is mijn passie, zeg maar echt mijn ding"

Appie Vos (31) volgde een opleiding Hotelmanagement én een opleiding Communicatie. Hij werkte een jaar lang bij de Rabobank, ontdekte dat dit (helemaal) niets voor hem was en besloot zijn hart te volgen. Nu werkt hij als assistent-bedrijfsleider daar waar zijn passie ligt en waar hij ooit als weekendhulp begon: bij Hoogenboom Men in Nijmegen.

Mode is mijn ding

“Mode zag en zie ik nog steeds niet als werk. Mode is mijn passie, zeg maar echt mijn ding. Deze branche is dynamisch, alles verandert ieder kwartaal. Dat je daarin telkens weer kunt meebewegen, vind ik geweldig. Toen ik na mijn jaar bij de Rabobank opnieuw aanklopte aan bij Hogenboom Mode, besloot ik bij Cube de opleiding Fashion Management te volgen. Daar kon ik me binnen mijn passie op niveau ontwikkelen.”

Van weekendhulp naar assistent-bedrijfsleider

“In mijn studententijd werkte ik bij Hoogenboom Mode als weekendhulp. Ik vouwde de kleding en hielp mee op de winkelvloer. Na Cube vervulde ik hier ineens een totaal andere functie. Het is best lastig om van de één op de andere dag de leiding binnen een groep te nemen. Tijdens de training leerde ik gelukkig veel over het aansturen van teams. Ik leerde hoe je mensen enthousiasmeert en motiveert om samen een doel te bereiken. En bovenal leerde ik dat je respect niet kunt afdwingen, maar moet verdienen.”

Hospitality voorop

“Mijn dagen start ik op met het team. Samen stellen we doelen. Daarnaast ondersteun ik de directie met de opstelling en uitvoering van het beleid, houd ik me bezig met de doorverkoopcijfers, PR én meer. Dagelijks probeer ik zoveel mogelijk op de werkvloer te zijn. Hospitality staat daarin bij mij voorop. Ik stel me op als gastheer en zorg er graag voor dat iedere klant de medewerker toegewezen krijgt die het beste bij hem past. Zo houden we het leuk voor iedereen en behalen we de beste resultaten.”

Dromen achterna

“Of ik mijn einddoel nu bereikt heb? Welnee, ik blijf graag volop in ontwikkeling. Graag volg ik bij Cube binnenkort nog een training over het zo productief mogelijk invullen van mijn dagen. Waarom ik die ontwikkeling zo belangrijk vind? Omdat ik nog erg jong ben en niet mijn hele leven hetzelfde wil blijven doen. Ik droom ervan ooit iets voor mezelf te starten. Wat precies, dat weet ik nu nog niet. Misschien een winkel, misschien iets totaal anders dat aan hospitality linkt, maar dat ik daarin mijn passie volg, dat staat voorop.”

Waar zie jij jezelf over een paar jaar? Wil je daar een over sparren, maak dan vrijblijvend een afspraak met een loopbaancoach. Leer hier hoe het werkt en maak meteen een afspraak. Meer weten over de trainingen van Cube? Kijk dan op www.cuberetail.nl.


https://mode.werkindewinkel.nl/nieuws/mode-zie-ik-niet-als-werk-het-mijn-passie-zeg-maar-echt-mijn-ding

1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Great poost thank you

Like
bottom of page