top of page

Drie modeagenturen starten nieuwe retailopleiding

FashionUnited| Vrijdag, 01 maart 2019

Een praktijkgerichte retailopleiding voor multibrandstores in Vlaanderen: ARC Retail Class, zo heet het initiatief van drie Belgische modeagenturen. Het gaat om Acris Fashion, AB Fashion en Just Brands, in samenwerking met het Nederlandse Cube Retail.

Na een testfase in 2018 van Acris Fashion en Cube Retail hebben de drie modeagenturen zich nu verenigd. Het doel van de opleiding is volgens het persbericht om de ‘retailexpertise van ondernemers naar een hoger niveau te brengen’. Want, zo meldt een persbericht, de rol van de winkel in de digitale wereld is sterk veranderd.

Neem bijvoorbeeld de verschuiving van het consumentengedrag, het overaanbod van merken, de verschillende winkelformules en de continue prijzenslag. Dat alles leidt tot een enorme druk op de bedrijfsvoering van retailers. Volgens de initiatiefnemers zijn deze bedrijven op zoek naar kennis en advies, maar is deze knowhow schaars in België.

De verschillende workshops starten vanaf 29 april tot en met 3 juni bij Acris Fashion in Willebroek en zijn erkend door KMO-Portefeuille Vlaanderen. Aanmelden voor de workshops kan op de website van Acris Fashion.


meer info:

http://www.acrisfashion.com/arc


https://fashionunited.be/nieuws/mode/drie-modeagenturen-starten-nieuwe-retailopleiding/2019030125003#.XIE44vIqY2o.email

ARC retail class
Drie modeagenturen starten nieuwe retailopleiding

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page