Wij worden ondersteund door:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Esther Rouhard

T: 0031 624435593

Marjolein Mesman

T: 0031 655100925

Rosalinde Dijkman

T: 0031 648239717

hello@cuberetail.nl

Amsterdam

CUBE retail in België

CUBE retail & Acris fashion agency: partners in performance

 

Succesvolle organisaties hebben een sterk onderscheidend organisatie DNA en werken vanuit hun eigen, unieke kracht. Door succesvolle samenwerking met andere organisaties ontstaat synergie: meerwaarde voor elkaar en meerwaarde voor de gezamenlijke klant. 

 

CUBE retail en Acris fashion zijn een bijzondere samenwerking aangegaan voor hun gezamenlijke klanten: de Belgische retailers. ACRIS Fashion is een succesvolle snel groeiende agent in België van bekende damesmode merken waaronder Nanouk, Twist & Tango, Alix, Beck Söndergaard, Des petit hauts, Inwear, Josh V en Yaya. Acris wil niet alleen verkopen áán haar klanten, maar samen mét haar klanten de eindconsument bereiken met onvergetelijke winkelervaringen en sterke collecties. Daarvoor is meer kennis en kunde nodig van misschien wel het mooiste vak wat er is: retail!

Succesvol samenwerken betekent partners in performance zijn: oog hebben voor elkaars belangen en werken aan gemeenschappelijke doelen. 

 

In 2018 zijn Acris en CUBE retail samen de ARC Retail Class gestart: opleidingen en training voor Belgische mode-retailers op het gebied van retail management, hospitality, salesactivatie, inkoop en sturen op cijfers. Because it is not only about brands!

in samenwerking met:

 

Just Brands BE en AB Fashion agency