top of page

VACATURE: Retail Management Trainee – Wagenaar Mode Hengelo


Heb je een passie voor fashion, retail en management?

Ben je een duizendpoot en zie je altijd wat er beter kan?

Wil je werken en leren tegelijk?

Grijp dan nu je kans!


Zet je modecarrière in de startblokken. Combineer een managementtraineeship bij CUBE retail met een afwisselende fulltimebaan bij Wagenaar Mode in Hengelo ‒ een modezaak met topmerken, voor vrouwen met stijl. Leer en breng je kennis direct in de praktijk. Schakel naadloos tussen werken op de vloer en managementtaken. En daag met jouw kritische blik iedereen uit om het beter, anders en nog leuker te doen. Als managementtrainee werk je in de winkel, aan de winkel én aan jezelf.


Werken in een topwinkel - Wagenaar Mode, Hengelo

Cambio, Marc Cain, No Man’s Land, Claudia Sträter, Mosh Mosh, ... Wagenaar Mode is niet zomaar een modewinkel. Je werkt er met fantastische merken, om vrouwen te kleden die van mode en van mooie materialen houden. Dat doe je in een prachtig pand, met 750 m2 damesmode, in het hart van Hengelo. Passie, een persoonlijke klantbenadering en meerwaarde bieden: daar draait het om bij Wagenaar Mode. Je doet ook graag een grote stap extra om het mooiste uit de klant te halen en collega’s te helpen.


Wat je allemaal bij Wagenaar Mode gaat doen

Ilse, de eigenaar van Wagenaar Mode, is per direct op zoek naar een duizendpoot. Ze heeft allerlei projecten die ze graag met je wil uitvoeren. Denk aan de digitale strategie van de winkel, inkoopondersteuning en natuurlijk de verkoop en aansturing van het team. Samen met Ilse ga je op zoek naar wat jou het beste past. Belangrijkste is dat je past bij het DNA van Wagenaar Mode. De invulling van je taken komt dan vanzelf.


Werken en leren als managementtrainee bij CUBE

Samen met andere trainees start je in maart 2020 met het CUBE traineeship ‘De Leider’. Ondertussen ben je al bij Wagenaar Mode aan de slag. In een fulltimefunctie leer je alle facetten van het vak kennen. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Als trainee volg je een jaar lang een brede ontwikkelroute. Je werkt aan opdrachten en projecten rond verkoop, inkoop, marketing en leiderschap. Ook doe je een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Je leert in groepsverband. Daarnaast begeleidt een jobcoach van CUBE je met persoonlijke coaching, masterclasses en workshops. Na de succesvolle afsluiting van je traineeship, krijg je een erkend certificaat.


Wat verwachten we van jou?

Lijkt zo’n werk-leertraject je ontzettend leuk? Heb je een opleiding op MBO4- of HBO-niveau? En herken je jezelf in de volgende punten? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

• Interesse in mode en trends

• Liefde voor de winkel en de klant

• Passie voor mens en product

• Sterke communicatieve eigenschappen

• Commercieel inzicht

• Kritische open blik

• Zelfvertrouwen (daar gaan we uiteraard aan werken!)


Benieuwd hoe andere trainees CUBE ervaren? Bekijk de film en lees de artikelen:


Start functie: per direct. Start traineeship: maart 2020

INTERESSE? Reageer dan snel! Je traineeship bij CUBE begint in maart, maar je kunt gelijk beginnen bij Wagenaar Mode! Stuur je cv naar: hello@cuberetail.nl en geef aan: Wagenaar Mode

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page