top of page

"Ik droom graag groot"


Joyce Vos (25) zit niet graag stil. Ze groeide op in een modefamilie, volgt een traineeship bij Cube én is medeverantwoordelijk voor het floormanagement, de inkoop en marketing binnen het bedrijf van haar ouders: Ballegooyen Modes: “Ik volg mijn passie en droom graag groot.”


Geboren in én voor de mode

“25 Jaar geleden werd ik geboren boven de zaak van mijn ouders. Mode is mij echt met de paplepel ingegeven. Al op jonge leeftijd hielp ik mee in de zaak. Ik volgde een managementopleiding bij Iva Driebergen en studeerde af bij Mexx. Vervolgens vervulde ik de functie van vertegenwoordiger bij Geisha Jeans. Daar ben ik 2,5 jaar gebleven. Na die periode voelde ik de drang mijzelf verder te ontwikkelen. Ik wilde terug de schoolbanken in, maar tegelijkertijd mijn werk doorzetten. Cube biedt mij hierin de ideale combinatie.”


Custom made Cube aanpak

“Bij Cube startte ik het 2-jarige Fashion Management Traineeship. Ik had de wens om die twee jaar op twee verschillende locaties in te invullen. Het eerste jaar bij Modehuis Blok, het tweede jaar binnen het bedrijf van mijn ouders. Gelukkig kon dat; Cube heeft speciaal voor mij een custom made plan gemaakt. Dat vind ik nog steeds heel bijzonder. In het eerste jaar van mijn traineeship ontwikkelde ik mijn verkoopskills, leerde ik veel over digitale strategie, kengetallen voor de inkoop en persoonlijke communicatie. Nu leer ik hoe ik onze medewerkers inspireer onze gasten dagelijks nog meer in de schijnwerpers te zetten.”


Werken in bedrijf van je ouders

“Inmiddels werk ik volop in het bedrijf van mijn ouders. Dat vind ik ontzettend leuk. Met mijn ouders deel ik eenzelfde droom en passie voor de winkel. Van jongs af aan leerde ik van mijn ouders ondernemen, op basis van gevoel. Is je gevoel goed en vind je iets leuks, doe het dan gewoon. Neem het risico, want met passie maak je een droom als snel tot een groot succes. Nu ik de traineeship volg onderbouw ik dat gevoel meer met cijfers. Mijn Cube-coach riep ook altijd: meten is zeker weten!”


Omnichannel beleving

“Voor Ballegooyen Modes staat een grote verbouwing op het programma. Daar kijk ik ontzettend naar uit. Ik droom ervan dit familiebedrijf succesvol voort te zetten. Wij streven naar een omnichannel beleving. In de integratie van offline en online zie ik toekomst.”


https://mode.werkindewinkel.nl/nieuws/ik-droom-graag-groot
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page