top of page

CUBE retail trip 2019 #Groningen

Als ondernemer heb je natuurlijk een leer-nieuws-gierige blik op de ontwikkelingen in Retail. De “duurzaamheidstrend” is je niet ontgaan en je vraagt je af hoe je hier verantwoord en commercieel op in kan spelen. Want jij wil je steentje bijdragen aan een betere wereld EN commerciële kansen benutten. Maar hoe? 


De CUBE retail trip van dit jaar staat in het teken van duurzaam ondernemen. En dat gaat verder dan een duurzame inkoop.   Schrijf je nu in voor de tweedaagse van 30 sept en 1 okt in Groningen, tijdens de Sustainable Moments Festival. Samen met de organisatoren van het Festival hebben wij voor jou een uniek tailormade CUBE programma gemaakt: Do the tour, Meet the owners, Meet the makers, Visit the festival, Go to School, Find the Facts, Sleep eat drink and share. 
Wanneer? Maandag 30 september – start 9.30 t/m Dinsdag 1 oktober – einde: ca 21.00

Waar gaan we naar toe? Groningen!  (Goed bereikbaar met de trein) Van 29 sept tot 6 oktober vindt in Groningen het Sustainable Moments festival plaats. CHECK VOOR MEER INFO DE FB PAGE >>

Wat is het doel? Maak jouw winkel toekomstbestendig. Meer dan inspiratie: concrete kennis opdoen over duurzaam ondernemen in retail & hospitality.  Van inkoop tot marketing (hoe communiceren) en van organisatie tot medewerker. Je trip begint al met “digital learning” voor de 2-daagse. 

Kosten: 250 euro

Inclusief: - programma - gratis deelname pre-college 10 september - 1x overnachting 30 sep - 1x diner - fiets 


 

Het Programma: - Do the Tour  Groningen staat bekend om de koplopers rol op gebied van duurzame winkel concepten. We bezoeken ze allemaal! Maak kennis met nieuwe businessmodellen en doe creatieve ideeën op voor je eigen winkel

- Meet the owners Echt in gesprek met de eigenaar. Buiten de winkel en in een besloten sessie krijgen we de kans om met de eigenaren in gesprek te gaan over kansen, valkuilen en tips.

- Meet the makers Wat zijn de drijfveren van social enterprise VanHully? Ontdek Why How What in een exlcusive visit voor CUBE retail. 

- Go to School Tijdens het CUBE-College gaan we dieper in op “de stof”. - Find the facts 65% van de consumenten kijkt actief naar duurzame producten, 80% daarvan zijn Millennials & Gen-Z. De Europese Unie zal vanaf 2020 met bindende regelgeving komt over transparantie door middel van PEF meet index…… find out more. 

- Visit the Festival We bezoeken onderdelen van het festival en sluiten af met Duurzame Denim Days op dinsdagavond 2 september

- Sleep Eat drink & share We slapen duurzaam, we eten duurzaam, we praten met elkaar en ontmoeten bevlogen ondernemers die belangeloos klaarstaan om hun verhalen te delen. Want delen is vermenigvuldigen.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page