top of page

Bijl Blogt: ‘De Klantspecialist' verhoogt de effectiviteit van je hele team


Iedereen met een sales functie dient up to date te zijn als het gaat om kennis op vaktechnisch- of taakgebied. Kennis die verder rijkt dan op louter product- en klantkennis gebied. Een goede inborst is een randvoorwaarde om te kunnen functioneren maar je dient daarbij specifieke kennis te hebben om te kunnen excelleren. Ja, dat kost eerst tijd en geld en verhoogt daarna de effectiviteit.


De mensen op de winkelvloer zijn cruciaal voor het succes

Vrijwel iedere winkel wil bezoekers het beste bieden. De mensen op de winkelvloer zijn daarbij cruciaal. Iedereen wil zowel unieke ervaringen als bedrijfsrendement realiseren. Daarom wil je getalenteerde mensen inzetten. Mensen waar je op kan bouwen. Meer dan ooit staat de verkoper midden in de organisatie en heeft een sleutelpositie. Verkopen gaat over iemands leven verrijken en is een kwestie van zowel aanvoelen als efficiënt organiseren.


Investeren in de kwaliteit van je team is de beste investering

Als bedrijf ben je zeer afhankelijk van de betrokkenheid, inzet en kwaliteit van je team. Zij hebben dagelijks de uitdaging om het vertrouwen van de gasten te winnen en de prestaties naar een hoger plan brengen. Je afvragen of je wel of niet moet investeren is geen issue. Je beseffen hoe en met welk doel je je mensen laten coachen en trainen is wel heel belangrijk. Je doet alle investeringen voor de langere termijn en je eigen bedrijfsresultaat. (Het zijn geen directe kosten)


Nieuwe opleiding voor de sales mensen

Iedere ondernemer en cursist wil het liefst hele concrete en toepasbare vakkennis aangereikt krijgen, motto: ‘vandaag doen en morgen door ontwikkelen’. De recent opgerichte De Klantspecialist van Cube Retailvoorziet in deze specifieke behoefte. Jaren lange ervaringen zijn samengevat in super effectieve kennismodules. Als je in een persoon uit je team investeert, dan heeft dat effect op het hele team. De investering in geld is 250 euro per maand voor een periode van 9 maanden. Elke maand is de cursist een dag op training in Hoevelaken en leert daar praktisch de kneepjes van een specifiek onderwerp. In de omgeving van ervaren trainers en mede cursisten wordt kennis bijgebracht, gedeeld en in overleg in eigen winkelomgeving toegepast. Jij wil toch ook de beste mensen inzetten en het beste uit de mensen naar boven halen?  Deze training is een aanrader en als je in oktober wil profiteren van de investering dan moet je er snel bij zijn. De groep bestaat uit 20 cursisten en er zijn al 12 inschrijvingen.https://www.inretail.nl/nieuws/bijl-blogt-yde-sales-academy-verhoogt-de-effectiviteit-van-je-hele-teamy/


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page